torsdag, januari 15, 2009

Då ska man jobba lite nu då

Platschefen ringde in mig idag och frågade ifall jag inte kunde tänka mig att hoppa in på timmar. Och ja, visst det kan man ju tänka sig. Så nu ska jag jobba fredag, måndag, tisdag, onsdag nästa vecka, ska bli rätt skönt. Men känns lite konstigt ändå, man får väl svälja stoltheten lite och skita i det.


Idag är R borta, han är på väg till Karlstad för att åka vidare till Arvika imorgon så han kommer väl hem framåt seneftermiddagen i morgon, en lugn kväll framför tvn blir det väl här. Fick vårnytt från Panduro det blir nog lite bläddrande i den kväll, blev sugen på både det ena och det andra, det värsta är att det blir så himlans dyrt när man börjar kolla. Så behöver man en sån, och en sån och en sån för att kunna göra den och den... MIn syster har fått dille på att sy Tilda-änglar, hon har gett en till mamma som hon sytt av någon gammal blus och vad det var mer, den var jättefin. Blir skitavis. Kommer aldrig till skott när det gäller såna grejer.

Nu står buslopporna i badrummet och "mys-duschar", egentligen hade de velat bada men jag tycker det var för sent för det, så nu står de i duschen och har massa ljus tända där inne och inget ljus i taket, jättemysigt... blev nästan sugen på att hoppa in själv, men det är bara att inse, så stor är inte duschen...

Inga kommentarer: