söndag, juni 21, 2009

Mölle by the sea...

Det är så vackert i Mölle, om ni inte varit där, åk dit! Genast! Ögongodis hela dan. Vi var där nu över midsommar med våra goda vänner M och U med deras barn E och E. Jättemysigt hade vi, och sån oerhörd tur med vädret. Inte jättefint men lagom, det regnade på midsommaraftonskväll, lagom till grillningen och sen hela kvällen med ett spektakulärt blixtskådespel runt midnatt. Helgen kunde dock börjat med katastrof. När vi kommer ner och R ska gå in i receptionen och hämta nyckeln, visar det sig att han bokat fel helg. Hm, jag säger inget, men HUR KLANTIG FÅR MAN BARA VARA??? Han hade sån tur med. Hela stugbyn var fullbokad oxå så det fanns inga lediga stugor. Det var som tur var några som hade bokat till lördag men som åkt redan i torsdags, så vi fick ta den stugan. Annars hade vi nog mördat honom allihopa. Hade känts liiite snopet att köra in på parkeringen här ute fyra timmar efter vi åkt hemifrån...


Morgondopp i poolen, L och maken.

F som övade flitigt på sina bentag



Vi var naturligtvis och fikade hos Flickorna Lundgren på Skäret, gott fika, härlig miljö men tyvärr – ack så dyrt. Tyckte att det var värt varenda krona för den vackra miljön. Kaffepanna och tekanna på bordet, de kom ut och dukade med dukar och kakorna på ett fint fat. Ungarna älskade att kolla runt, det fanns både hästar, getter och grisar.
www.fl-lundgren.se/



Härliga bilder från hamnen på midsommaraftons seneftermiddag/kväll.

Ett besök vid dramatiska Kullens fyr är ju ett måste.



När vi varit på Kullen kunde vi ju inte nöja oss med det lilla futtiga äventyret, nejdå, vi var ju tvungna att göra ett besök vid det berömda Nimis, ett konstverk som ligger i Kullens naturreservat. Det var ett äventyr som hette duga... Stup och branter, nästan omöjligt att ta sig ner utan att halka och slå ihjäl sig, särskilt ifall man som jag, hade VITA Converseskor och klänning. Jiiiiha... Trodde aldrig vi skulle komma fram. Det var helt fantastiskt att se, att en människan bara kan få för sig att bygga något liknande. Klart sevärt, men det hade varit trevligt med en bättre väg ner dit. Översta bilden visar hur brant det var att gå även ifall detta inte var den brantaste etappen, geggigt och halt var det oxå på sina ställen. Det var lättare uppför än nerför kan jag säga.
Kolla in hemsidan, det är utropat som en egen stat till och med http://www.ladonia.net/

1 kommentar:

Unknown sa...

Såg ut som ni hade det jättetrevligt. Ja, det är verkligen jättefint där. Vill åka dit fler ggr. vad kul att de hade pool ller var det badhus? Jädrans tur att några redan tröttnat och åkt hem. Kul att bara åka hem igen annars.
Grillning? Vilken kväll?
Kram