söndag, november 15, 2009

Filmtajm


Idag har vi haft film-eftermiddag. Maken var och hyrde Hundpensionatet. Den var så gullig. Bara det att F tyckte den var så sorglig när de tog alla hundarna att han började stortjuta. Blev riktigt ledsen... lille plutten. Men han blev snart glad. Jag kan ju i alla fall avslöja att slutet är lyckligt :-) Tur det, för jag satt med gråten i halsen en stund oxå. Sen när barnen somnat ska vi fortsätta filmkvällen med Änglar och Demoner. Ser faktiskt fram emot att se den.

I dag har vi varit och kelat med valparna en stund, vad de hade vuxit på en vecka! Så söta. Vår hund (som nu kommer att föräras med det vackra namnet Leia, efter prinsessan Leia i Starwars så omröstningen är över) hade fått ett fint rött halsband och de hade flyttat ut i köket alla valparna, så nu bodde de under köksbordet så moster och morbror får äta sina måltider i matsalen istället. F är fortfarande mest fäst vid den största valpen, men det är en hane så den ville vi inte ha plus att den blir förmodligen större än vad vår gamla pudel var och det är stort. Nej, nu blir det en liten tik istället... Men han är charmig, helt tjock och F kallar honom för Buddisen.

Nu har vi precis dragit igång brandlarmet för andra gången på vad kan det vara, tre veckor, liiite pinsamt. De är ju skitsnabba på att ringa. Går inte en halv minut ens innan de ringer och frågar ifall det brinner. Det är ju bra iofs men liiite pinsamt. Maken hade dragit ner spjället på kaminen så det bara stod och pyrde och jag kände på lukten när jag kom upp att här var rökigt, hann inte mer än öppna fönstret förrän det tjöt, och ja, vaknar man inte av det så är man redan död.

Tack min trogna lilla skara läsare som röstat på hundnamnen :-)

4 kommentarer:

mor i stugan sa...

Ha ha :)) , nu vet du att brandlarmen fungerar.Det var ett häftigt namn på lilla hunden , nu får du ju ha en ny bild på henne i bloggen varje månad så vi får se hur hon utvecklas.

Anonym sa...

Eh? Tittat för mycket på film? *S* Du skriver om att nu ska ni ha en TIK och så pratar du om att HAN är charmig och att F kallar HONOM för Buddisen!!! *S*

Nettan sa...

Nej, inte tittat för mycket på film :-D F har fastnat för en tjock hane som han kallar för Buddisen men vi ska inte ha den... Kanske har skrivit liite luddigt men hans favorit är en hane som är tjock och charmig... och det är inte den vi ska ha...hahaha, hänger du med???

Nettan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.