lördag, november 14, 2009

Lördag idag

Mörk, trist novemberlördag. Brrr, kallt är det, frusen ända in i märg och ben. Fattar inte varför november alltid är så trist och så låååååång. Nästa år då SKA jag åka bort några veckor i november till ett varmare land så man åtmintone slipper halva månaden.
R är ute och räfsar upp de sista löven tillsammans med F och L är på barnkalas. Det första för denna helgen, imorgon är det dags för ännu ett, en riktigt festprisse är vad han är :-)


På förmiddagen var jag och vännen K i Taberg på Tyghuset. K skulle ha nya gardiner till sitt storarum... Kan säga det blev inga gardiner. Hon hittade ett jättefint tyg som hon blev jättekär i, vi kollade och kände och tyckte. Sen vände vi på prislappen, det första vi ser är KENZO med stora bokstäver, hm, tja, de kostade endast 1380:-/meter... Behöver jag säga mer?

Men hon köpte i alla fall Robot-tyget från Mairo i blått till sin lille killes rum och det blir nog jättefint. Har funderat på det till Fs rum, tycker nog att hans Zoo-gardiner börjar bli i liiite barnsligaste laget, men han har inte klagat, inte än i alla fall.
Har ni inte varit där så rekommenderar jag ett besök om ni är i krokarna. Ligger endast 5 km från E4an. De har jättemkt fint och även krukor från ASA och Cult, inredningsdetaljer från Bruka och Marimekko, Pappelina-mattor, Mimou och mkt mer, jättemycket fint. Och nu inför jul hade de mkt fina och mysiga julgrejer.

Nähä, nu ska jag gå och vispa ihop en caffe latte och bjuda gubben på kanelbullar och pepparkakor att för att tina upp. Sen blir det lööööördagsmys med singstar för hela familjen. Får väl se vem som vinner (har redan börjat sjunga upp).

Inga kommentarer: