måndag, april 06, 2009

Igår vad det födelsedag för lillebror F

Dagen började med sång och paket i Fs säng. Han fick lite kläder, rn huvtröja och en pike från Polarn som jag ju är lite svag för, en Darth Waderdräkt som han tjatat om i flera månader, Star Wars lego, Turtles och en Alfons bok. Alla presenter var omtyckte och lektes med igår utom mormors, hon kom med ett 3-pack kalsonger och ett 3-pack strumpor, gissa om hon blev populär, not. Fast det va ju på skoj, hon hade skojat med honom hela veckan att han får nog bara kalsonger i födelsedagspresent. Han får sin riktiga present av mormor och moster på lördag när vi har födelsedagsfest för hela högen.

Idag är hemma och har påsklov, så blir det hela veckan, det är ju ganska mysigt. Idag kommer en kompis till L och leker och det tjatas varje kvart hur långt det är kvar tills C kommer. :-)

Nu börjar det bli dags för middagslagning, trodde jag skulle slippa för vi hade strömavbrott här för en stund sedan, hehe... konstigt vad man blir låst när man inte har el... tänk de stackarna i Gudrunstormen som var utan i över en månad, de som köpte vårt gamla hus var utan i över 30 dagar, tur vi precis flyttat därifrån då...
Nä, käket kallar...

Inga kommentarer: